floordaverheader2

Meld je gratis aan voor de Leer Teamcoachen Tip & Toolbox
Je ontvangt van 11 tot en met 21 juni 2018 elke dag een interessante Teamcoach tool & tip!

Speciaal voor coaches, trainers, adviseurs en managers met lef!

Waarom meedoen?

Zie jij ook zoveel ‘gedoe’ in teams? Met ‘gedoe’ bedoel ik: saaie overleggen, onveiligheid, wantrouwen,
angst, miscommunicatie of frustratie in de onderlinge samenwerking. Wil jij leren dit soort negatieve patronen te
doorbreken? Zodat het werken in teams effectiever en leuker wordt?
En jij steviger in je schoenen staat als professional? Organisatieland NEEDS you!

Wat krijg je van me?

  • Een 7 daagse online training: op 11 juni krijg je van mij toegang tot de Leer Teamcoachen Tip en Toolbox. Hierin zitten 7 lessen, voor iedere dag 1.
  • Een Online Mastermindsessie: op 21 juni organiseer ik een afsluitende online mastermind ter verdieping van de stof.
  • Een mooi werkboek.
  • Toegang tot een afgesloten facebookgroep, waar je (live!) vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen over het gebruik van de Tip en Toolbox. Ook kun je al je overige vragen op het gebied van groepsdynamica, teamontwikkeling en teamcoaching hier stellen.
  • Kans op deelname aan het programma Leer Teamcoachen Basis t.w.v €1.997,-. De winnaar maak ik bekend tijdens de online mastermind op 21 juni.

Ben jij…

Sterk in 1 op 1 gesprekken?
Geïnteresseerd in het werken met teams?
Op zoek naar kennis over groepsdynamica?
Nieuwsgierig naar hoe je je team effectief kunt begeleiden?

Dan is deze GRATIS online tip en toolbox echt iets voor jou!

“Alleen kan je niks, je moet het samen doen”

– Johan Cruijff –

Over Floor

Mijn naam is Floor Daver en ik ben Organisatiepsycholoog en Teamcoach. De afgelopen 12 jaar  heb ik veel teams gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams, marketing en communicatieteams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder 9 jaar voor Nederlands top 3 HR-adviesbureau. Ik volg internationale opleidingen van het hoogste niveau om continu te professionaliseren. Mijn missie? Meer licht in groepen brengen.

floordavernaam

floordaver1

Meld je gratis aan voor de Leer Teamcoachen Tip & Toolbox
Je ontvangt van 11 tot en met 21 juni 2018 elke dag een interessante Teamcoach tool & tip!

Reacties op mijn eerder uitgegeven videoreeks

Vanessa


“Je doet het heel goed, juist door je kwetsbaarheid af en toe te laten zien ben je eerlijk en menselijk. Ik was nogal huiverig toen ik je video's aanvroeg, hou daar niet zo van, omdat het vaak veel te lang duurt en te weinig compact en concreet is (zie YouTube). Deze dus niet;-) Fijn, miracle worker!”

Lucie


“Hallo Floor, Dank je wel voor je online tips voor teamcoaches. Het meest inspirerende eraan vond ik je echtheid en het feit dat je durft om uit je comfortzone te stappen en verbinding maakt door met open vizier contact aan te gaan over wat er speelt in het moment. En ja, om dat te adresseren heb je een hele hoop helderheid en knowhow in huis en opgebouwd om woorden te geven aan wat je tegen komt daarbij. Mooi! Nogmaals hartelijk dank voor de ontmoeting met een mooi en puur mens.Een prettige dag en een vriendelijke groet!”

Sandy


Ik vond echt dat er veel waardevolle tips inzaten, ook voor ervaren coaches. Bijvoorbeeld die 7 stappen: hele concrete en mooie tool. Goed gedaan!!!!

Jolanda


De manier waarop het werd aangeboden vond ik zeer prettig, in kleine stukjes zodat het altijd wel ergens in een druk schema is in te passen, en mocht het een dag echt niet uitkomen dan is er de volgende dag wel ruimte te vinden om het in te halen. Je geeft tips die ook in allerlei situaties toepasbaar zijn. Deze dagen hebben mij een kijk gegeven in een voor mij onbekende en interessante wereld. Dank je!

Nicolette


“Terecht dat je enthousiaste mails krijgt. Wat een leuke manier van delen! Fijn om naar je te luisteren, lekker duidelijk! Thanx!”

Herman


“Ik wil je graag laten weten dat je mij boeit. Dank je daarvoor. Fijne dag en….SUCCES HÈ

Peggy


“Dank voor al je inspirerende filmpjes! Ik heb er zeker heel veel aan gehad en zin om het aankomende week meteen toe te passen in mijn werk als HR-adviseur 😊”
Meld je gratis aan voor de Leer Teamcoachen Tip & Toolbox
Je ontvangt van 11 tot en met 21 juni 2018 elke dag een interessante Teamcoach tool & tip!