Jij bent coach, trainer adviseur of leidinggevende.

Je ziet wat er allemaal misgaat in teams,

Je WEET dat het anders kan!

Alleen nog niet helemaal HOE.

Je bent nieuwsgierig naar wat teamcoaching voor jou kan betekenen.

Je wilt proberen of teamcoaching iets voor je is, zodat je betere resultaten

behaalt met jouw teams.

Kom dan NU naar DE supergave WORKSHOP Leer Teamcoachen.

Tijdens deze workshop leer ik je alles over

  • wat teamcoaching is;
  • de kracht van groepsdynamica;
  • waarom teamcoaching voor jou en/of jouw organisatie interessant is en wat het oplevert;
  • hoe een teamcoachtraject eruit ziet;
  • oefeningen en concrete tips die je direct in jouw werkpraktijk kunt toepassen;
  • hoe de programma’s Leer Teamcoachen en Teamcoachen Exclusief zijn opgebouwd.

Workshop Leer Teamcoachen

Woensdag 7 november

13:00 tot 17:00

maximaal 40 deelnemers

EARLY BIRD €97,- excl. BTW* tot 21 oktober daarna €129,- excl. BTW*.

Deze investering ontvang je retour indien je Leer Teamcoachen gaat volgen. 

*Floor Daver is gevestigd in Spanje, indien je zakelijk bestelt, dien je je BTW nummer in te voeren zodat de BTW verlegd kan worden

img_3429

Locatie

Leidscheweg 90

Muntgebouw Utrecht

Over Floor

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door groepen. Vroeger voelde ik me vaak bang en onzeker in groepen. Deze onzekere gevoelens zijn gek genoeg mijn drijfveer geworden om groepen beter te begrijpen en begeleiden. De afgelopen jaren heb ik veel teams gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder 9 jaar voor Nederlands top 3 HR-adviesbureau. Ik volg (internationale) opleidingen op het hoogste niveau om continu te professionaliseren. Het is mijn missie om meer licht in groepen te brengen en ik vind het geweldig om jou te ondersteunen in je ontwikkeling tot teamcoach. Zodat jij zelfverzekerd met meer tools in je rugzak je praktijk kunt uitbreiden naar een nieuw level! Check mijn website voor meer info. Heb je vragen? Mail naar post@floordaver.nl

floordavernaam

floordaver1

Bewaren