Dagboek van een Teamcoach - Philadelphia

Ben jij leider/coach/trainer of adviseur en wil je meer leren over groepen en teams? Dan heb ik iets gaafs voor je!

Mijn naam is Floor Daver en ik ben organisatiepsycholoog en teamcoach. De afgelopen vijftien jaar heb ik veel teams gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams, marketing en communicatieteams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder negen jaar voor een Nederlands top drie HR-adviesbureau.
Sinds 2016 houd ik me bezig met het opleiden van teamcoaches middels het door mij ontwikkelde programma ‘Leer Teamcoachen’. Ik heb internationale opleidingen op het hoogste niveau gevolgd op het gebied van groepsdynamica en teamontwikkeling en ben continu bezig te professionaliseren.

Onlangs was ik in Philadelphia voor mijn – in totaal 5 jaar durende – leiderschapsprogramma (‘Leiderschap in de groep’). Van mijn inzichten en lessen heb ik een videodagboek gemaakt, zodat jij met me mee kunt leren. In dit dagboek leer je:

* hoe jij de kracht van de groep kunt gebruiken om betere resultaten te halen met je teams;
* de fasen van teamontwikkeling (ja echt waar, elk team gaat door hetzelfde ‘gedoe’);
* hoe je effectief leiderschap neemt in teams; een interview met de in Zweden nr 1 managementboekenschrijfster Cecilia Duberg;
* inzicht in jouw eigen ineffectieve rolpatronen en leading edges;
* concrete tools hoe je een team verder helpt; o.a. toegelicht door mijn collega-topcoaches;
* waarom het exploreren en oefenen met nieuw gedrag zo belangrijk is voor groepen;
* waarom verandering altijd turbulent is.

Schrijf je GRATIS in en ontvang 1,5 uur gratis video materiaal t.w.v. € 349,-, verdeeld over korte videofragmenten. Zeven dagen lang ontvang jij elke dag een mail met een video. Deze video’s kun je helemaal in je eigen tijd terugkijken. Ik stel dit materiaal gedurende korte tijd gratis beschikbaar, dus schrijf je NU snel in!

Liefs,

Floor Daver

Meld mij aan!
 
Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.