dagboek

Gratis videoserie voor als je veel met teams en groepen werkt!

Ben jij coach/trainer, leidinggevende of adviseur en wil je meer leren over groepen en teams? Dan heb ik iets gaafs voor je!

Mijn naam is Floor Daver en ik ben teamcoach. De afgelopen jaren heb ik veel teams en leiders gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams, marketing en communicatieteams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder 9 jaar voor Nederlands top 3 HR-adviesbureau. Sinds dit jaar volgen meer dan 80 mensen mijn programma Leer Teamcoachen. Ik volg internationale opleidingen van het hoogste niveau om continu te professionaliseren en de hoogste kwaliteit aan mijn klanten te leveren.

Op 11 november vertrek ik naar Atlanta (USA) om een heel intensief en exclusief programma te volgen op het gebied van leiderschap en groepsontwikkeling. Mijn inzichten, tips en tools deel ik alleen met mijn 4.000 volgers.

Reis je met me mee en neem je een kijkje in mijn persoonlijke dagboek? Waardoor je veel gaat leren rondom de thema’s

  • procesbegeleiding
  • persoonlijke processen
  • teamcoaching
  • 1 op 1 coaching
  • groepsdynamica
  • systeemontwikkeling
  • leiderschap
Schrijf je in en ontvang vanaf 12-18 nov elke dag een video met tips & tools in je email!

Leuk als je meekijkt!

Hartelijke groet,

floordavernaam

PS: ik ga vertrouwelijk om met je e-mail adres!

Reacties op mijn eerder uitgegeven videoreeksen

Ellen


Ik wil je complimenteren voor je waargemaakte droom en vooral voor de krachtige kwetsbaarheid die je laat zien. Prachtig! Dank je wel. Ik ga zeker het vervolg bekijken.

Hella


Je bent geweldig, wat een inspiratie!

Edward


Ontzettend gaaf dat je dit zo doet. Wat een inspirerende video’s. Super dat je je zo kwetsbaar opstelt, heel sterk van je! Ik kijk nu al uit naar het vervolg. Bedankt voor het delen van je waardevolle kennis en ervaring!

Peggy


Dank voor al je inspirerende filmpjes! Ik heb er zeker heel veel aan gehad en zin om het aankomende week meteen toe te passen in mijn werk als HR-adviseur 🙂 ”

Lucie


Dank je wel voor je online tips voor teamcoaches. Het meest inspirerende eraan vond ik je echtheid en het feit dat je durft om uit je comfortzone te stappen en verbinding maakt door met open vizier contact aan te gaan over wat er speelt in het moment. En ja, om dat te adresseren heb je een hele hoop helderheid en knowhow in huis en opgebouwd om woorden te geven aan wat je tegen komt daarbij. Mooi! Nogmaals hartelijk dank voor de ontmoeting met een mooi en puur mens. Ik wil je complimenteren voor je waargemaakte droom en vooral voor de krachtige kwetsbaarheid die je laat zien. Prachtig! Dank je wel. Ik ga zeker het vervolg bekijken.
Schrijf je in en ontvang vanaf 12-18 nov elke dag een video met tips & tools in je email!